Veel gestelde vragen over een kinderfeest bij Frutseltante

kinderfeest knutselen Ede, Bennekom, Veenendaal, Wageningen

Klik op de vraag voor het antwoord:

Dat zijn maximaal 2 begeleiders. Bij een hele grote groep heb ik wel eens een assistente. Het atelier wordt dan zo vol, dat ik dan wellicht vraag of er 1 begeleider mee kan komen.

Het fijnste is als we mailen, dan kan ik de informatie teruglezen. Heb je vragen of wil je iets weten over een datum mag je natuurlijk bellen. Whatsappen is ook altijd goed.

Nee in principe maken alle kinderen hetzelfde knutselwerkje. Hierin kunnen ze hun eigen creativiteit kwijt en geen een werkje is uiteindelijk hetzelfde. Een uitzondering zijn natuurlijk de tassen met houten figuur workshop. Deze zijn onderling wel uitwisselbaar. Geef dit wel van te voren aan.
Komt er een jongere of oudere zus of broer mee en is het knutselwerkje niet geschikt, dan kunnen we hierin nog overleggen.

Betaling van de workshop kan op de dag zelf d.m.v. contante betaling of  overboekingsverzoek dmv een QR code die je bij mij in het atelier kan scannen.

Nee hoor je betaald voor wat je krijgt, dus je betaalt voor het werkelijke aantal kinderen en alleen de afgenomen extra’s worden in rekening gebracht. Ik heb wel een minimum bedrag voor een kinderfeestje (zonder extra’s). Kom je daar onder, dan ben ik genoodzaakt om in ieder geval dat bedrag in rekening te brengen.

Ik heb dit bedrag uitgerekend omdat ik veel tijd en moeite steek in een kinderfeest en er soms niets aan over hield. Van elk kinderfeest moet ik 21% BTW afdragen aan de belastingdienst. Daarnaast maak ik gebruik van mooie knutselmaterialen en leuke frutsels, maar die moet ik ook inkopen. En dat is ongeveer een derde tot de helft van het bedrag wat ik vraag per kind. De uren die ik steek in het kinderfeestje zijn niet alleen de uren die jullie mij zien, maar ik zet alles klaar, ik ruim op en ik heb administratieve uren (boekhouden, bestellen, website, mailtjes en telefoontjes).

Al met al is het nog steeds niet zo dat het mij echt veel oplevert, maar ik doe het met heel veel plezier!

Wil je een datum tijdelijk vasthouden tot je meer weet omdat je nog niet zeker weet of je definitief komt? Dat is mogelijk, maar alleen als het minimaal 14 dagen voor de gewenst workshopdatum is.

Wij houden de datum 4 dagen (inclusief de contactdatum) voor je vast.  Hebben we binnen die 4 dagen niets van je gehoord, sturen we je een bericht dat de datum weer vrij komt. Wil je dan alsnog reserveren en er is niemand anders die gereserveerd heeft, dan kan dat alsnog.

Ja hoor dat kan. Dit zijn de voorwaarden:

  • Annuleren zonder reden tot 10 dagen voor aanvang van de workshop: gratis
  • Annuleren zonder reden binnen 10 dagen voor aanvang van de workshop: € 5,- administratie en mogelijk reeds gemaakte inkoopkosten voor besteld eten.
  • Verplaatsen van een workshop naar een andere datum: gratis  Let op: Voorwaarde is dat de nieuwe datum binnen 6 maanden wordt geboekt, anders wordt het een annulering. 
  • Niet op komen dagen zonder bericht of uitleg: 25% van de workshopprijs en gemaakte inkoopkosten voor besteld eten.

Annuleren kan telefonisch en via whatsapp op 06 83038314 of email: creatief@frutseltante.nl. De annulering is pas definitief als deze bevestigd is via whatsapp of mail.

× Kan ik je helpen?