Previous
Next

Kinderfeestjes in het atelier bij Frutseltante

Ivm persoonlijke omstandigheden en veel afspraken heb ik helaas moeten besluiten om even tijdelijk een stop te doen op de kinderfeestjes. Ik verwacht na de zomervakantie weer kinderfeestjes te kunnen geven. De kinderfeestjes die reeds gepland staan, gaan gewoon door!

Wil jij als ouder ontzorgd worden en het kinderfeest van je dochter of zoon niet (volledig) thuis vieren? Kom dan gezellig naar het atelier van Frutseltante.

  • Kinderfeestjes zijn mogelijk tot 10 kinderen. 
  • Prijs per kind € 14,50. 
  • Minimale prijs per feestje (zonder extra’s) € 100,00.
  • Enkele workshops hebben een extra bedrag per kind (staat achter de naam van de workshop)

Scroll naar beneden en kies je knutselwerk. Voor meer informatie en te boeken extra’s klik op de foto. Per feestje wordt er één soort knutsel gemaakt voor alle kinderen. Alle kinderen gaan met hun zelfgemaakte unieke knutsel naar huis.

Wil je informatie over feestjes thuis of een andere locatie, neem dan even contact op via creatief@frutseltante.nl. Dan stuur ik je de informatie toe.  

kinderfeest boomstampoppetje knutselen

Lijkt het je leuk om een beest of figuur te maken van alleen maar een bal en een plankje? Dan is deze superleuke workshop voor jou. Maak je eigen Boomstampoppetje met een styropor bal en een boomstammetje. Gebruik je fantasie om je eigen poppetje te ontwerpen. Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en duurt 1,5 tot 2 uur. Klik hier voor meer informatie.

Vind jij roze flamingo’s ook zo gaaf? Of is de gekleurde struisvogel meer jou ding? Als je voor deze workshop kiest, mag elk kind kiezen welk van deze 2 vogels ze willen maken. Zowel de struisvogel als de flamingo heeft een basis van piepschuim die wordt bekleed met Foam Clay. Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en duurt ongeveer 2 uur. Klik hier voor meer informatie.

Ook deze workshop is superleuk voor eenhoornfans. Deze eenhoorn staat en is gemaakt van styropor. Je mag deze eenhoorn versieren met gewone of glitter Foam Clay. Deze workshop geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en duurt 1,5 tot 2 uur. Klik hier voor meer informatie.

Ben jij al bij de tijd? Deze klok is superleuk om zelf te versieren met decoupage en acrylstiften. En na het versieren komt er een uurwerk op (inclusief batterij).
Door de hogere materiaalprijs en langere workshop tijd heeft deze workshop een meerprijs van € 2,50. Deze workshop geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en duurt 2 uur. Klik hier voor meer informatie.

Verzamel jij ook stenen, kleine beeldjes of andere kleine dingen? Dan is dit letterhuisje versieren echt iets voor jou! Door de langere workshop tijd heeft deze workshop een meerprijs van € 1,-. Deze workshop geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en duurt 2 uur. Klik hier voor meer informatie.

Wil jij een feest waar jij je een prinsesje wilt voelen? Dan is deze workshop voor jou. Je mag een tas versieren en een spiegel met Foam Clay en pareltjes. En natuurlijk hoort er bij deze workshop ook nog een kroontje. Deze workshop geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Klik hier voor meer informatie.

Ben je dol op eenhoorns, dan is deze workshop erg leuk voor jou. Bekleed een styropor hoofd met reguliere of glitter Foam Clay. Maak het af met pareltjes. Deze workshop geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en duurt 1 uur en 45 minuten. Klik hier voor meer informatie.

Wil jij ook zo’n mooie rugtas met een eenhoorn om te versieren met textielstiften en glitterverf? En dan ook nog een houten eenhoorn figuur versieren met Foam Clay? Je kan kiezen uit de gewone of de glitter Foam Clay. Hoe gaaf is dat. Lijkt je dit een toffe workshop? Deze workshop geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en duurt 1,5 tot 2 uur. Klik hier voor meer informatie.

Wil jij ook zo’n mooie rugtas met een zeemeermin om te versieren met textielstiften en glitterverf? En dan ook nog een houten zeemeermin versieren met Foam Clay? Je kan kiezen uit de gewone of de glitter Foam Clay. Hoe gaaf is dat. Lijkt je dit een toffe workshop? Deze workshop geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en duurt 1,5 tot 2 uur. Klik hier voor meer informatie.

Wil jij ook zo’n mooie rugtas  met piraten om te versieren met textielstiften en glitterverf? En dan ook nog een houten piraat versieren met Foam Clay? Je kan kiezen uit de gewone of de glitter Foam Clay. Hoe gaaf is dat. Lijkt je dit een toffe workshop? Deze workshop geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en duurt 1,5 tot 2 uur. Klik hier voor meer informatie.

× Kan ik je helpen?