Handlettercursus (3 avonden)

De volgende cursus is op de volgende donderdagavonden van 19:30 tot 22:00 uur:

11 mei - 25 mei - 15 juni 2023

Altijd al willen handletteren, maar niet weten waar je moet beginnen? Een boek gekocht, maar er nog niets mee gedaan? Wel eens wat nagetekend, maar daar blijft het bij? Volg nu dan deze Handlettercursus, gegeven door Frutseltante.

  • Prijs: € 69.50 p.p
  • 3 avonden van 19:30 tot 22:00 uur (om de 2 weken)
  • Inclusief materiaalgebruik tijdens de workshop
  • Inclusief koffie of thee

Doordat het handletteren in een cursus is gegoten in plaats van een workshopavond, is er veel gelegenheid om meer variatie in het handletteren te leren en te oefenen. We starten met een kopje koffie of thee en een stukje uitleg met voorbeelden van mij. Dan gaan we lekker zelf aan de slag. Tussendoor leg ik hier en daar nog wat uit, je kan vragen stellen en je krijgt persoonlijke feedback. In de loop van de tijd heb ik ook veel materialen verzameld, dus de hele tafel zal vol staan met pennen, markers enz. Halverwege lassen we een kleine pauze in.

Aan het einde van de cursus ga je naar huis met leuke werkstukjes, veel meer inzicht in het handletteren, een mogelijke nieuwe hobby en vooral de ervaring om even tijd voor jezelf te nemen en creatief bezig te zijn.

  • Avond 1  – Letters tekenen en uitleg basismaterialen
  • Avond 2 Brushlettering en materialen hiervoor
  • Avond 3 decoratie (zoals banners) en hoe maak je een compositie.

Ervaringen van cursisten uit een vorige cursus

Mirjam (cursus januari 2023)

Drie avonden lang heeft Ria ons meegenomen in de wereld van het handletteren. Ik heb veel geleerd en er is alle ruimte om te oefenen en verschillende materialen en technieken uit te proberen.  Ria is deskundig en zeer gastvrij. Het was een leuke workshop!

Lydia (cursus januari 2023)

Wat een fantastische avonden hebben wij gehad met Ria. Genietend van een lekkere bak koffie in het atelier van Frusteltante. De materialen zijn zo uitgebreid dat dat alleen al geweldig is om uit te proberen. De workshop zitten goed in elkaar en je leert echt hoe je kunt handletteren maar ook veel leuke weetjes en trucjes. Ria is heel prettig en creëert een relaxte sfeer. De ervaring die Ria heeft en de vele voorbeelden enthousiasmeren mij. Daarnaast is deze cursus ook erg verdiepend voor mensen die al ervaring hebben met handletteren. Je leert nieuwe dingen en zet wat je al kan in om een verdieping aan te brengen. Drie avonden creatief met elkaar, is toch geweldig?!

Veel gestelde vragen

Nee, tijdens de cursus wordt al het materiaal verzorgd door Frutseltante. Daarnaast krijg je wat oefenpapier. De uitleg en alle voorbeelden lever ik digitaal bij je aan. Of je kan dit als een uitgeprint pakket kopen voor € 5,00.

Bij elke cursusavond is er nog even gelegenheid om kwalitatief goede materialen aan te schaffen met een speciale cursus korting van 10%. De prijzen van de materialen kan je van te voren in mijn webshop nakijken. Ik vind het leuk om mensen te enthousiasmeren voor deze hobby en ik probeer mijn prijzen zo laag mogelijk te houden.

Handletteren leren is oefenen, oefenen en oefenen. Je hoeft geen huiswerk te doen als je daar geen gelegenheid voor hebt. Tenslotte oefen je ook al in de lessen. Echter is het wel bevorderlijk voor de kwaliteit van je werk als je oefent. Omdat de cursus avonden om de twee weken zijn, kan je in de week dat je niet komt, zelf een avond oefenen.

Ik stuur je een mail of whatsapp met een betaalverzoek voor € 10,- als reserveringskosten. De rest van het bedrag (€ 59,50) kan je op de eerste avond contant of dmv een betaalverzoek /pinnen betalen. 

Tot 14 dagen van te voren kan je annuleren zonder reden. Stuur mij een mail en van de reserveringskosten stort ik € 9,50 terug (excl kosten betaalverzoek). Indien het minder dan 14 dagen is kijken we samen even naar de reden en mogelijkheden. Als je niet kan, geef dit dan zo snel mogelijk door, wellicht kan ik dan nog andere deelnemers plaatsen als de cursus al vol is. 

De cursus gaat door onder voorbehoud van minimaal 4 deelnemers.

Ik probeer de cursus minimaal 2 keer per jaar te plannen. Meestal in januari/februari en in het najaar nog een keer. Is er veel animo, dan probeer ik nog een extra ronde in mei/juni te doen.

Deze pagina kan je delen op:
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email
× Kan ik je helpen?